Schilde Turnhoutsebaan 364, 2970 Schilde

De Praktijk

Het Oog-en Refractief Centrum Schilde kende een spontane en natuurlijke groei sinds zij werd opgericht in 1992 door Dr. L. Van den Bergh  (huidig bestuurder bvba Oog-en Refractief Centrum Schilde). In 2000 verhuisde de praktijk naar de Schoolstraat 1 te Schilde waar Dr. A. Clemens het Oogcentrum Schilde kwam vervoegen. 

Momenteel is de praktijk gegroeid tot een uiterst modern Oogcentrum dat nagenoeg het volledige gamma van Oftalmologische zorgen aan haar patiënten aanbiedt: van een preventieve consultatie tot de meest geavanceerde vormen van Oogchirurgie. In onze praktijk werken momenteel 8 Oogartsen, een verpleegkundige, een Technisch Oftalmologisch Assistente, een Droog Oogassistente, een Optometriste en meerdere Medische Secretaressen. Elke oogarts heeft zijn subspecialiteit.

Wanneer nodig wordt op elkaars specifieke deskundigheid beroep gedaan. In overleg met elkaar wordt dan getracht u de meest optimale zorgen aan te bieden.

In 2017 richtte Dr. L. Van den Bergh het eerste private DROOG OOGCENTRUM in ons land op. Hiermede komen we tegemoet aan de behoefte voor gespecialiseerde zorg voor de vele patiënten die lijden aan het DROOG OOG SYNDROOM (DES). Op korte termijn groeit het DROOG OOGCENTRUM uit tot een referentiecentrum in zijn domein.   

Algemene contactgegevens

Oog- en Refractief Centrum
Schilde Turnhoutsebaan 364, 2970 Schilde

Tel:

03 385 04 04

Fax:

03 385 91 97

E-mail:
info@oogcentrum-schilde.be

Afspraken: online via website / telefonisch

Enkele sfeerbeelden

Wij zijn gelegen te Turnhoutsebaan 364, 2970 Schilde

Top